Podcastit – Tähtivaeltaja-podcast, osa 4

Yhdysvaltalainen science fiction -kirjailija ja tiedemies David Brin (s. 1950) vieraili Helsingissä 20. maaliskuuta ja esiintyi Tähtivaeltajaillassa. Kaikki eivät kuitenkaan päässeet paikalle, mutta ei hätää, nyt Brinin haastattelu panimoravintola Bruuverissa on saatavilla kätevästi Tähtivaeltaja-podcastina.

David Brinin töitä on palkittu Hugo-, Locus-, Campbell- ja Nebula-palkinnoilla ja niihin kuuluu romaaneja (useasti palkittu Uplift-sarja sekä Kevin Costner -elokuvaksikin sovitettu Postman), novelleja sekä sarjakuva- ja pelikäsikirjoituksia.

Hän on myös julkaissut useita tieteellisiä kirjoja (Transparent Society) ja artikkeleita, jotka käsittelevät muun muassa astrofysiikkaa ja teknologian käyttöön liittyvää etiikkaa. Hän on toiminut myös NASA:n neuvonantajana.

Briniä haastatteli Kimmo Lehtonen.

Käykää pöytään!

2 thoughts on “Podcastit – Tähtivaeltaja-podcast, osa 4

  1. Varoituksen sana: Paitsi, että tämän jakson äänenlaatu on kovin heikko, kuuluu äänitteessä aina välillä HYVIN kovaäänisesti matkapuhelimen värinää muistuttava ääni. Karkaise siis mielesi, jos kuuntelet tätä jaksoa esimerkiksi autoa ajaessasi tai kuulokkeilla! (Meikä sai melkein sydärin useampaan kertaan tätä kuunnellessani.)

    Tykkää

    • Äänenlaadun heikkous johtunee siitä, että Brin unohti tämän tästä puhua mikrofoniin tai vain antoi sen valua hyvin kauas itsestään. Äänitys tehtiin kuitenkin käsittääkseni suoraan mikin ja mikseripöydän kautta. Mistä tuo värinä-ääni on kotoisin, sitä en uskalla edes arvailla. Ehkäpä Kuutio tai joku muu podcastin tekijöistä osaa tuohon vastata?

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s